Producten

Wissellijsten

Lijstenmakerij Martin biedt een breed assortiment aan wissellijsten die te verkrijgen zijn in Randloze, Houten en Aluminium en lijsten. Alle wissellijsten zijn voorzien van een 2 mm geslepen floatglas welke optisch zeer zuiver en extra vlak is. Vanaf het formaat 13x18 t/m 30x30 cm zijn de lijsten voorzien van een MDF-achterwand met steun zodat u de lijsten ook kunt neerzetten. Alle overige maten hebben een MDF achterwand met een scharnierende tandhanger of een MDF achterwand uitgevoerd met draaiveren, hoekbladveren en een 3-punts kabelophangsysteem, afhankelijk van uw type wissellijst. De wissellijsten met draaiveren zorgen ervoor dat het verwisselen van de prent zeer eenvoudig gaat. Bij deze wissellijsten zijn de achterwanden vanaf 60x80 t/m 70x100 cm vervaardigd van Euca hardboard.

Kleuren Wissellijst

Binnen het aanbod houten wissellijsten zijn de volgende standaard kleuren te verkrijgen:

 

Binnen het aanbod aluminium wissellijsten zijn de volgende standaard kleuren te verkrijgen:

 

Baklijsten

Lijstenmakerij Martin levert ook de inmiddels populaire "Baklijst". Deze is leverbaar in 6 kleuren en diverse standaard formaten. De baklijst wordt standaard 1 cm groter geleverd dan het doekformaat. Heeft u bijvoorbeeld een doek van 60x80 cm dan wordt het Frame geleverd in het formaat 61x81 cm. Dit geeft een ruimtelijke effect van 0,5mm rondom uw gemaakte werk. Wilt u dat uw baklijst groter of kleiner geleverd wordt dan het standaard formaat dan is dit zeker mogelijk. Wij kunnen uw baklijst op maat leveren. Dit geldt ook voor afwijkende doekformaten. Wij zagen ze graag voor u op maat.

Kleuren Baklijst

De baklijst is leverbaar in de volgende 6 kleuren:

Collectie profielen

In onze showroom vindt u een zeer breed scala aan profielen in diverse modellen en kleuren. Zo kunt u samen met ons de juiste lijst vinden bij uw werk. Van strakke lijst tot Ornament lijst, van Barok tot Klassiek, vrolijke kleuren of juist neutraal; bij ons heeft u een zeer ruime keuze.

Passe-Partoutkarton

Voor het inlijsten van uw kunstwerk, prent, borduurwerk of foto hebben wij een ruime keus aan passe-partoutkarton. Deze lijn bestaat uit een prachtig palet van meer dan 200 kleuren. Van neutrale tot frisse nieuwe kleuren en in 2 verschillende dikte's leverbaar. Standaarddikte van het passe-partoutkarton is 1,5 - 1,6 mm. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met een extra dikke uitvoering, namelijk het 8-laags, 3.0mm dikke, museum kwaliteit passe-partoutkarton. Dit geeft uw inlijsting nog meer uitstraling en diepte. Uiteraard kan er ook gewerkt worden met een dubbele passe-partout of zelfs een Frans passe-partout. Hierbij ligt de bovenste passe-partout hoger dan het tweede passe-partout of het in te lijsten werk.

Glas

Binnen ons assortiment kunnen wij ook diverse glassoorten leveren om uw kunstwerk de juiste bescherming en helderheid te geven. Naast het standaard floatglas bestaat de mogelijk om te kiezen voor ontspiegeld glas, plexiglas, Optium Acryl en, nieuw in het assortiment, Claryl. Dit is een uitzonderlijk transparant ontijzerd glas dat, door middel van een gedompelde coating, ontspiegeld is gemaakt. Hierdoor komt uw afbeelding haarscherp in beeld. In onze showroom kunnen wij u de verschillen laten zien.

Ophangsystemen

Ook voor diverse ophangsystemen bent u bij ons aan het juiste adres. In dit assortiment hebben wij een aantal mogelijkheden, zoals Plafondrail, Clickrail of het welbekende BARTH ophangsysteem. Uiteraard met de bijbehorende onderdelen, zoals staalkabel en stangen, inclusief schuifveer en bevestigingsmateriaal.

Schildersdoeken

Wij leveren doeken van katoen en linnen in verschillende kwaliteiten. Van Basisdoek tot Proffesioneel schildersdoek en in elk gewenst formaat. Standaard formaten staan bij ons in de Showroom en zijn gemaakt van basis katoen. Deze is prima geschikt voor zowel de startende als de gevordende kunstenaar. Onze doeken zijn verkrijgbaar vanaf 20x20 t/m maximaal 200x300 cm. Heeft u een doek nodig in een specifiek formaat, bijvoorbeeld 26x83 cm, dan is dit geen probleem. Deze bestellen wij graag voor u op maat. Bel of mail ons gerust als u op zoek bent naar het juiste formaat schildersdoek. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.